Cafévärd

Vi har intervjuat Amelia Forsgren, om hur det är att vara cafévärd på nationen! Har du fler frågor om posten? Maila 1q@nn.se!
Berätta om dig själv!
Jag heter Amelia, är 21 år gammal och kommer från Kramfors! Jag läser första terminen på sjuksköterskeprogrammet här i Uppsala.

Vad gör du på nationen? 
Jag jobbar som cafévärd i Majs café!  Cafévärdarna lagar och serverar både frukost, lunch och fika på nationen! Om man jobbar på förmiddagen fixar man fram frukostbuffén och lagar lunchen. Jobbat man på eftermiddagen hjälper man till med lunchförsäljningen och bakar sedan fika och gör mackor. 

Hur mycket tid lägger du ned på ditt engagemang? 
Som cafévärd jobbar du antingen morgonpasset eller eftermiddagspasset två gånger i veckan. Varje pass är sex timmar långt vilket alltså innebär att man jobbar 12 timmar varje vecka.

Vilka egenskaper passar för att vara cafévärd?
Jag skulle säga att om man är trevlig och intresserad av matlagning så passar man utmärkt som cafévärd. Det krävs inga förkunskaper utan man lär sig det man behöver kunna när man börjar jobba!

Vad är det roligaste med att engagera sig på Norrlands?
Det roligaste med att engagera sig på Norrlands nation är helt klart att man får träffa så mycket härliga människor! Vi som jobbar i caféet möter de flesta som rör sig på nationen, det är ett superbra sätt att lära känna nya människor. Sedan är det även jättekul att laga mat!

Öppettider

KANSLIET

Tisdag
Fredag
15-17
11-14

Orvars Krog

Måndag
Tisdag-Torsdag
Fredag
Lördag
16-22
17-01
14-01
15-01

Majs Café

Stängt under sommaren.


Bibliotek

Stängt under sommaren.

Utlåning - bibliotek

Stängt under sommaren.

Datasalen och studieplatser

Stängt under sommaren.

Sidöversikt

NNFK

Norrlands nation fest & konferens
Är du inte student och vill boka lokal för konferens eller fest? Klicka här!

Kontaktuppgifter

Telefonnummer

018-65 70 70

Adress

Norrlands nation
Västra Ågatan 14
753 09 Uppsala

E-post

Kansliet (Allmänna frågor)

Förste kurator (Medlems- och funktionärsfrågor)

Andre kurator (Uthyrningar, lokalbokningar och ekonomi)

PR-förman (Marknadsföring, sociala medier och affischering)

Vad är norrlands nation?

Undrar du vilket upptagningsområde vi har? Norrlands nation härstammar ursprungligen ur studentsammanslutningar som riktade sig mot studenter från Norbottens, Västerbottens, Jämtlands och Västernorrlands län. Det är även de i dessa län ingående landskap som utgör nationens vapen. 

Det ligger i nationens intresse att befrämja sina medlemmars studier och trivsel i Uppsala. Därtill kommer nationens naturliga samhörighet med norra Sverige. Vår samarbetspartner Norrlandsförbundet verkar just för Norrlands utveckling.

Laddar...