Dagvärd

Vi har intervjuat Robert Martinis, om hur det är att vara dagvärd på nationen! Har du fler frågor om posten? Maila 1q@nn.se!
Berätta om dig själv!
Jag heter Robert Martinis, är 21 år gammal och kommer ifrån Nyköping. Jag pluggar min andra termin på ekonomie kandidatprogrammet. Under hösten 2018 blev jag utnämnd som vårterminens recce för mitt arbete inom nationen, vilket kom som en stor överraskning för mig. Jag blev jag väldigt glad och rörd av det, men samtidigt nervös eftersom jag skulle få ett diplom för det i Universitetsaulan av rektorn, och att stå på scen är inte min allra starkaste sida.    

Vad gör du på nationen?
Jag är dagvärd på  Norrlands nation. Som dagsvärd hjälper jag klubbverkarna med en mängd varierande uppgifter under dagtid. Det kan vara alltifrån att ta emot leveranser med mat till Majs Café, eller att fylla barkylarna med dryck inför onsdagsklubben.  

Hur mycket tid lägger du ned på ditt engagemang?
Det finns tre dagvärdar på nationen, och vi delar upp arbetet tillsammans. Ungefär lägger jag ned 7 timmar på mitt engagemang i veckan, men det är för att jag tycker att det är så roligt att spendera tid på nationen och hjälpa till! 

Vad är det roligaste med att engagera sig på nationen?
Det roligaste med att engagera sig på nationen är den fantastiska gemenskap som man får med sig, samt att jag som dagsvärd får lära mig väldigt mycket om hur alla delar av nationsverksamheten fungerar!

Öppettider

KANSLIET

Måndag - Fredag
13-17
Lördag
12-15

Majs Café

Måndag - fredag: 
09.00 - 14.00
14.00 - 16.00 (självbetjäning)
Lördag: 
12 - 15

Orvars Krog

Måndag- torsdag
17-01
Fredag
14-01
Lördag
Söndag
15-01
Stängt tills vidare

Klubb Hexagon

Inställt tillsvidare

Bibliotek

Måndag-fredag
Lördag
Söndag
9-21
12-18
14-18

Sidöversikt

NNFK

Norrlands nation fest & konferens
Är du inte student och vill boka lokal för konferens eller fest? Klicka här!

Kontaktuppgifter

Telefonnummer

018-65 70 70

Adress

Norrlands nation
Västra Ågatan 14
753 09 Uppsala

E-post

Kansliet (Allmänna frågor)
Förste kurator (Medlems- och funktionärsfrågor)
Andre kurator (Uthyrningar, lokalbokningar och ekonomi)
PR-förman (marknadsföring och affischering)

Vad är norrlands nation?

Undrar du vilket upptagningsområde vi har? Norrlands nation härstammar ursprungligen ur studentsammanslutningar som riktade sig mot studenter från Norbottens, Västerbottens, Jämtlands och Västernorrlands län. Det är även de i dessa län ingående landskap som utgör nationens vapen. 

Det ligger i nationens intresse att befrämja sina medlemmars studier och trivsel i Uppsala. Därtill kommer nationens naturliga samhörighet med norra Sverige. Vår samarbetspartner Norrlandsförbundet verkar just för Norrlands utveckling.

Bokutlåning

Stängt för sommaren.

Laddar...