Insamlingsloppis

Lystring, gott folk! Snart är det dags för loppis på Norrlands nation! Kom och botanisera fritt bland härliga fynd och gör det där fina klippet innan sommaren äntligen är här. Vi fortsätter det här som en del i insamlingen till Gamla salen – ett steg närmare en festsal i all sin forna prakt!


? Loppisen går av stapeln söndagen den 4:e juni i Gamla salen kl. 13:00 och kommer att pågå till ca. kl. 16. All vinst från försäljningen från dagen kommer, som tidigare, att gå direkt till fonden för Gamla salens renovering. På plats kommer det även finnas möjlighet att köpa fika.

? Men utan saker blir det såklart en väldigt tråkig loppis, så vi behöver er hjälp! Alla bidrag är varmt välkomna! Om ni vill medverka med något till bazaren så kommer det finnas möjlighet att lämna in saker i kansliet på Norrlands. Inlämning sker under kansliets ordinarie öppettider. Har man större saker som man vill skänka och inte har möjlighet att ta ned till nationen själv kan man höra av sig till insamling@nn.se

? Nationskort är inte ett krav för dagen, så alla är välkomna! Skulle du dock vara inskriven på någon nation så är det bäst att du tar med dig kortet. Då får du nämligen en extra rabatt på 10 % på alla köp!

Varmt välkomna!

Fler händelser

Öppettider

KANSLIET

Måndag - torsdag
13-17
Fredag
13-15
Lördag
12-15

Majs Café

Måndag - torsdag
08-17
Fredag
08-14
Lördag
12-15

Orvars Krog

Måndag - torsdag
17-01
Fredag
14-01
Lördag
15-01
Söndag
18-23

Klubb - VKP

Onsdag
21-01

Datasalar och bibliotek

Måndag - fredag
08-21
Onsdag
08-19
Lördag
12-18
Söndag
14-18

Kontaktuppgifter

Telefonnummer

018-65 70 70

Adress

Norrlands nation
Västra Ågatan 14
753 09 Uppsala

E-post

Kansliet (Allmänna frågor)
Förste kurator (Medlems- och funktionärsfrågor)
Andre kurator (Uthyrningar, lokalbokningar och ekonomi)

Vad är norrland

Undrar du vilket upptagningsområde vi har? Norrlands nation härstammar ursprungligen ur studentsammanslutningar som riktade sig mot studenter från Norbottens, Västerbottens, Jämtlands och Västernorrlands län. Det är även de i dessa län ingående landskap som utgör nationens vapen. 

Det ligger i nationens intresse att befrämja sina medlemmars studier och trivsel i Uppsala. Därtill kommer nationens naturliga samhörighet med norra Sverige. Vår samarbetspartner Norrlandsförbundet verkar just för Norrlands utveckling.

Bokutlåning

Måndag - torsdag
Fredag
17-18
14-15

Laddar...