Landskap I - Livesänt

Kära Norrlänningar,
Härmed kallas ni till vårens första lagtima landskap på Norrlands nation.
Landskapet är nationens högsta beslutande organ, där du som medlem kan vara med och påverka nationen och framföra dina åsikter.

På vårterminens första landskap ska vi bland annat välja Förste kurator för perioden HT21 - VT22 och rösta om ändring av Kuratorskonventets marknadsföringspolicy.

Information om deltagande:
Med anledning av det fortsatt allvarliga smittläget i samhället och de fortsatta restriktionerna kommer landskapet att ske digitalt genom Zoom. Det kommer att gå att förtidsrösta i valen på nationen veckan före landskapet, men det kommer också att vara möjligt att rösta digitalt. För deltagande vid landskapet krävs därför förregistrering med intygande av medlemskap.

Registrering sker via följande länk: https://zoom.us/meeting/register/tJMkf-ugrzIoHtRqD3kNSxWP6g9pSTsMNv0C 

Efter att du registrerat dig behöver du skicka ett mail till 1q@nn.se med en bild på legitimation och giltigt nationskort, och en bild där både ditt ansikte och din legitimation syns. Du får sedan ett bekräftelsemail med länk och lösenkod till mötet. Länken är personlig och kan bara användas på en enhet, så dela den inte med någon annan.

Välkomna på landskap!

Kalendariet är som följer:
Den 20/2 kl. 12 är sista ansökningsdagen för kandidater. Kandidatlistan kommer att publiceras på hemsidan under måndag 22/2, så från och med då är man välkommen förbi dagtid för att avlägga en förtidsröst ändå fram till Landskapsdagen (1/3) kl. 15.00. Förtidsröstningen sker på kuratorsexpeditionen under ordinarie öppettider (veckodagar 11.00 - 16.00). Tänk på att du behöver legitimation samt nationskort för att rösta!

Landskapet genomförs den 1/3 klockan 18.00 och livesänds genom Zoom. 

Fler händelser

Öppettider

KANSLIET

Torsdag - fredag
13-17

Majs Café

Måndag - fredag
9-14
Lördag
12-15

Orvars Krog

Onsdag - lördag
14-20

Söndagsbrunch

Söndag
11-15

Bibliotek

Måndag - fredag
Lördag
Söndag
9-21
12-18
14-18

Utlåning - bibliotek

Måndag - torsdag
Fredag
17-18
14-15

Datasalen och studieplatser

Måndag - fredag
Lördag
Söndag
9-21
12-18
14-18

Sidöversikt

NNFK

Norrlands nation fest & konferens
Är du inte student och vill boka lokal för konferens eller fest? Klicka här!

Kontaktuppgifter

Telefonnummer

018-65 70 70

Adress

Norrlands nation
Västra Ågatan 14
753 09 Uppsala

E-post

Kansliet (Allmänna frågor)
Förste kurator (Medlems- och funktionärsfrågor)
Andre kurator (Uthyrningar, lokalbokningar och ekonomi)
PR-förman (Marknadsföring och affischering)

Vad är norrlands nation?

Undrar du vilket upptagningsområde vi har? Norrlands nation härstammar ursprungligen ur studentsammanslutningar som riktade sig mot studenter från Norbottens, Västerbottens, Jämtlands och Västernorrlands län. Det är även de i dessa län ingående landskap som utgör nationens vapen. 

Det ligger i nationens intresse att befrämja sina medlemmars studier och trivsel i Uppsala. Därtill kommer nationens naturliga samhörighet med norra Sverige. Vår samarbetspartner Norrlandsförbundet verkar just för Norrlands utveckling.

Laddar...