Klubbvärd

Vi har intervjuat Yasmine Skhiri, om hur det är att vara klubbvärd på nationen! Har du fler frågor om posten? Maila 1q@nn.se!
Berätta om dig själv! 
Jag heter Yasmine Skhiri, är 26 år och jag pluggar just nu en master inom statskunskap. 

Vad gör du på Norrlands nation?
Jag har varit klubbvärd på Norrlands nation sen vårterminen 2018! Att vara klubbvärd innebär att man hjälper den heltidsanställda klubbchefen med nationens klubbverksamhet, med alltifrån att ställa iordning garderober till att hjälpa till att rodda teknik. Som klubbvärd är man ersättare till klubbchefen när det behövs, och klubbvärden får även vara ansvarig för klubben en gång i veckan. Då är man även utskänkare också, vilket betyder att man har huvudansvar för kvällen. När man ?kör? en kväll som det kallas på nationen, så förbereder man inför klubben genom att plocka undan bord och stolar från dansgolven, leta personal som kan arbeta under klubben, bygga entré med kravallstaket för att skapa köer. Klubbvärden har kontakt med vakterna, och jobbar bara kvällstid. Under kvällen ser man till att allt ser bra ut och att det är ordning på dansgolvet. Klubbvärden är klubbchefens högra hand helt enkelt!


Vad är roligast med att vara klubbvärd? 
Jag tycker om att ha ansvar och trivs bra i ledarrollen. För att vara klubbvärd ska man inte vara rädd för att delegera människor arbetsuppgifter, eftersom klubbvärden är en slags arbetsledare. Det bästa med att engagera sig på Norrlands nation är att man får vara sig själv och lära sig nya saker! 

Öppettider

KANSLIET

v. 25
Tisdag

15-17

Orvars Krog

Tisdag - Torsdag

v. 26
Måndag 27/6
Tisdag-Torsdag
Fredag
Lördag
17 - 01


16-22
17-01
14-01
15-01

Majs Café

Stängt under sommaren.


Bibliotek

Stängt under sommaren.

Utlåning - bibliotek

Stängt under sommaren.

Datasalen och studieplatser

Stängt under sommaren.

Sidöversikt

NNFK

Norrlands nation fest & konferens
Är du inte student och vill boka lokal för konferens eller fest? Klicka här!

Kontaktuppgifter

Telefonnummer

018-65 70 70

Adress

Norrlands nation
Västra Ågatan 14
753 09 Uppsala

E-post

Kansliet (Allmänna frågor)

Förste kurator (Medlems- och funktionärsfrågor)

Andre kurator (Uthyrningar, lokalbokningar och ekonomi)

PR-förman (Marknadsföring, sociala medier och affischering)

Vad är norrlands nation?

Undrar du vilket upptagningsområde vi har? Norrlands nation härstammar ursprungligen ur studentsammanslutningar som riktade sig mot studenter från Norbottens, Västerbottens, Jämtlands och Västernorrlands län. Det är även de i dessa län ingående landskap som utgör nationens vapen. 

Det ligger i nationens intresse att befrämja sina medlemmars studier och trivsel i Uppsala. Därtill kommer nationens naturliga samhörighet med norra Sverige. Vår samarbetspartner Norrlandsförbundet verkar just för Norrlands utveckling.

Laddar...