Programgeneral

Vi har intervjuat Thomas Danielsson, om hur det är att vara programgeneral på nationen! Har du fler frågor om posten? Maila 1q@nn.se!
Berätta om dig själv! 
Jag heter Thomas Danielsson, är 25 år och kommer från Västerås. Jag läser för tillfället mitt sista år på Civilingenjörsprogrammet i teknisk fysik.

Vad gör du på Norrlands nation?
Jag är programgeneral på Norrlands nation, vilket innebär att jag leder arbetet för Arrangemangsutskottet tillsammans med nationens Andre kurator. Programgeneralen leder ArrUs möten, som brukar vara en gång per månad. Tillsammans med ArrUs ledamöter utvecklar programgeneralen nationens programverksamhet på möten där man kan spåna på idéer och koncept tillsammans. Detta kan bland annat vara teman på klubbar, ölprovningar, söndagsbruncher, spelkvällar och så mycket mer! Har du något roligt event du har saknat på nationen eller vill hjälpa till att planera så tveka inte att höra av dig till ArrU! 

Hur mycket tid tar det att vara programgeneral?
Att vara programgeneral och en del av ArrU innebär även att vi hjälper till inför event med till exempel dekorationer, att bygga bar, affischera och mycket annat. Detta innebär att tiderna man lägger ner som programgeral påverkas mycket av vad som händer på nationen. Inför större evenemang som till exempel 04:or så går det åt några timmar men under lugnare perioder är det endast mötena som tar tid. Som så mycket annat på nationenen behöver man inte ha några förkunskaper utan det viktigaste är att man är driven och tycker att det
är roligt!
 
Vad är roligast med att engagera sig? 
För mig tog det tre år i Uppsala innan jag började engagera mig på Norrlands och jag kände direkt att det var något jag gått miste om! Det är lätt att känna sig hemma på Norrlands. Alla är här för att de vill träffa nya människor och det finns något för alla att engagera sig inom. Sen ska vi inte glömma allt man lär sig och drar nytta av genom sitt engagemang på nation! Via kontakter jag har knutit på nation har jag blivit erbjuden extrajobb och det hjälpte även en hel del när jag letade examensarbete. 

Öppettider

KANSLIET

Måndag - Torsdag
Fredag
Lördag
13 - 17
12 - 16
12 - 15

Orvars Krog

Måndag - Torsdag
Fredag 
Lördag
Söndag
17 - 01
14 - 01
15 - 01
17 - 22

Majs Café

Valborgsvecka (v.17)
Skvalborg (28/4)
Kvalborg (29/4)
Valborg (30/4)

Måndag (1/5)

08.00 - 14.00
12.00 - 15.00 (nattmat 21.00 - 02.00)

STÄNGT

Studieplatser

Måndag-Tisdag
Onsdag
08 - 21
08 - 20
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
08 - 21
08 - 15
12 - 15
14 - 18

Bibliotek

Måndag-Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
08 - 21
08 - 20
08 - 21
08 - 15
12 - 15
14 - 18

Utlåning - bibliotek

Måndag-Torsdag
Fredag
17-18
14-15

Sidöversikt

NNFK

Norrlands nation fest & konferens
Är du inte student och vill boka lokal för konferens eller fest? Klicka här!

Kontaktuppgifter

Telefonnummer

018-65 70 70

Adress

Norrlands nation
Västra Ågatan 14
753 09 Uppsala

E-post

Kansliet (Allmänna frågor)

Förste kurator (Medlems- och funktionärsfrågor)

Andre kurator (Uthyrningar, lokalbokningar och ekonomi)

PR-förman (Marknadsföring, sociala medier och affischering)

Vad är norrlands nation?

Norrlands nation i Uppsala har till uppgift att som en partipolitiskt och religiöst obunden sammanslutning av studerande främst med anknytning till Jämtlands, Västernorrlands, Västerbottens och Norrbottens län, verka för att skapa en miljö, som befrämjar medlemmarnas studier, trivsel och personliga utveckling under studietiden i Uppsala.

Undrar du vilket upptagningsområde vi har? Alla studenter i Uppsala är välkomna att bli medlemmar av Norrlands! Nationen härstammar ursprungligen ur studentsammanslutningar som riktade sig mot studenter från Norbottens, Västerbottens, Jämtlands och Västernorrlands län. Det är även de i dessa län ingående landskap som utgör nationens vapen. 


Laddar...