Teknisk föreståndare

Vi har intervjuat Isak Olsson om hur det är att vara teknisk föreståndare på nationen! Har du fler frågor om posten? Maila 1q@nn.se!
Berätta om dig själv! 
Jag heter Isak Olsson, är 21 år gammal och flyttade till Uppsala från Karlstad för att plugga kandidatprogrammet Medie-och kommunikationsvetenskap. 

Vad gör du på Norrlands nation?
Jag är teknisk föreståndare på Norrlands nation, vilket innebär två saker, dels att jag förbereder teknik inför klubbar och events, och dels att jag ibland kör tekniken under dessa event, som till exempel ljusshower på klubben. Jag ansvarar för att all teknik på nationen fungerar. 

Hur mycket tid lägger du på ditt engagemang? 
Som teknisk föreståndare har du mycket frihet att lägga upp ditt arbete som du vill. Inför klubben jobbar jag ungefär två timmar med att rodda teknik, och när jag kör klubben ungefär fem timmar. 

Vad är roligast med att vara teknisk föreståndare?
Det allra bästa med att vara teknisk föreståndare är all den kreativa frihet man får när det kommer till att göra ljusshower, Norrlands nation har otroligt mycket teknik man kan experimentera och leka med. Det bästa med att engagera sig på Norrlands är alla positiva människor man träffar på nationen. Som teknisk föreståndare får du förmånen att du får ett KK-kort, som bland annat innebär rabatt på mat och kaffe i Majs Café!


Öppettider

KANSLIET

Måndag - Torsdag
Fredag
Lördag
10 - 17
10 - 16
12 - 15

Orvars Krog

Måndag - Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
17 - 01
14 - 01
15 - 01
17 - 22

Majs Café

Måndag - Torsdag
Fredag
Lördag
08 - 17
08 - 14
12 - 15

Bibliotek

Måndag - Fredag
Lördag
Söndag
09 - 21
12 - 18
14 - 18

Utlåning - bibliotek

Måndag - Torsdag
Fredag
17 - 18
14 - 15

Datasalen och studieplatser

Måndag-Fredag
Lördag
Söndag
09 - 21
12 - 18
14 - 18

Sidöversikt

NNFK

Norrlands nation fest & konferens
Är du inte student och vill boka lokal för konferens eller fest? Klicka här!

Kontaktuppgifter

Telefonnummer

018-65 70 70

Adress

Norrlands nation
Västra Ågatan 14
753 09 Uppsala

E-post

Kansliet (Allmänna frågor)

Förste kurator (Medlems- och funktionärsfrågor)

Andre kurator (Uthyrningar, lokalbokningar och ekonomi)

PR-förman (Marknadsföring, sociala medier och affischering)

Vad är norrlands nation?

Undrar du vilket upptagningsområde vi har? Norrlands nation härstammar ursprungligen ur studentsammanslutningar som riktade sig mot studenter från Norbottens, Västerbottens, Jämtlands och Västernorrlands län. Det är även de i dessa län ingående landskap som utgör nationens vapen. 

Det ligger i nationens intresse att befrämja sina medlemmars studier och trivsel i Uppsala. Därtill kommer nationens naturliga samhörighet med norra Sverige. Vår samarbetspartner Norrlandsförbundet verkar just för Norrlands utveckling.

Laddar...