Vanliga frågor

Undrar du något? Här nedan följer några av de vanligaste frågorna.
Hur ändrar jag min adress?
Studenter vid Uppsala universitet ändrar själva sin adress genom att logga in på universitetets hemsida eller genom att meddela sin institution. Uppsala universitets hemsida för adressändring är https://studentportalen.uu.se
Studenter vid SLU eller medlemmar som inte längre studerar ändrar istället sin adress genom att besöka kansliet eller skicka ett e-post till kansli@norrlandsnation.se.

Kan jag få ett nytt terminskort?
Om man har tappat bort sitt terminskort eller på annat sätt förlorat det kan man få ett nytt tillfälligt kort genom att besöka kansliet. För beställning av ett nytt terminskort besöker du Mecenat på www.mecenat.se.

Var kan jag köpa gästkort?
Du kan köpa gästkort på nationen eller på kuratorskonventets gästkortsexpedition på Övre Slottsgatan 7. Kortet kostar 100:- och gäller i en vecka, kort med längre giltighetstid än en vecka kan bara köpa på kuratorskonventet. För att kunna köpa ett gästkort måste du kunna uppvisa ett bevis på att du studerar vid högskola samt legitimation. Om du är student vid Uppsala universitet eller Sveriges Lantbruksuniversitet på Ultuna och därmed har möjlighet att vara medlem i en nation är det inte möjligt för dig att köpa ett gästkort.

Varför har jag inte fått mitt terminskort?
De två vanligaste anledningar till detta är att du antingen inte har rätt adress registrerad eller att ditt kort inte har hunnit tillverkas. En vecka är normal leveranstid men under vissa perioder kan det ta upp till tre veckor innan ditt kort kommer.

Öppettider

KANSLIET

Onsdag - Fredag
13-17
Lördag
12-15

Majs Café

Måndag - fredag: 
09.00 - 14.00
14.00 - 16.00 (självbetjäning)
Lördag: 
12 - 15

Orvars Krog

Måndag- torsdag
17-01
Fredag
14-01
Lördag
Söndag
15-01
Stängt tills vidare

Hexagon onsdagslounge

19-21 

Bibliotek

Måndag-fredag
Lördag
Söndag
9-21
12-18
14-18

Sidöversikt

NNFK

Norrlands nation fest & konferens
Är du inte student och vill boka lokal för konferens eller fest? Klicka här!

Kontaktuppgifter

Telefonnummer

018-65 70 70

Adress

Norrlands nation
Västra Ågatan 14
753 09 Uppsala

E-post

Kansliet (Allmänna frågor)
Förste kurator (Medlems- och funktionärsfrågor)
Andre kurator (Uthyrningar, lokalbokningar och ekonomi)
PR-förman (marknadsföring och affischering)

Vad är norrlands nation?

Undrar du vilket upptagningsområde vi har? Norrlands nation härstammar ursprungligen ur studentsammanslutningar som riktade sig mot studenter från Norbottens, Västerbottens, Jämtlands och Västernorrlands län. Det är även de i dessa län ingående landskap som utgör nationens vapen. 

Det ligger i nationens intresse att befrämja sina medlemmars studier och trivsel i Uppsala. Därtill kommer nationens naturliga samhörighet med norra Sverige. Vår samarbetspartner Norrlandsförbundet verkar just för Norrlands utveckling.

Bokutlåning

Stängt för sommaren.

Laddar...