top of page
vårbal-14.jpg

Klubb & gask

Sittningar

Norrlands nation anordnar storslagna gasker och baler där du som student har möjlighet att få njuta av en fantastisk middag med dina bästa vänner och skapa minnen för livet! Under en termin arrangeras uppemot sju stycken gasker och en bal.

En gask eller bal består av en flerrättersmiddag och tillhörande dryck, sång, tal, underhållning och efterföljande släpp. På gaskerna är det oftast klädkod kavaj och på baler är det högtidsdräkt som gäller.

 

Släppet är den delen av gasken där de som inte deltog på middagen kommer till nationen för att festa med middagsdeltagarna. 

Majmiddag.jpg
skvalborg23UW-72.jpg

Klubb Hexagon

Gratis inträde för norrlänningar

Legitimation och nationskort krävs

Varje onsdag

21-01

Uppe på vårt stora dansgolv Diskot finns den bästa housemusiken! Varje onsdag bjuder på nya överraskningar!

04 på Norrlands

Norrlands nation har överlägset flest antal gasker per termin. Nollfyra på Norrlands innebär att festen inte slutar förrän klockan fyra på morgonen! Vid gaskkvällar är hela huset öppet för dans, fest och stämningen är på topp. Med sina stora dansgolv och attraktiva barer utgör ett nollfyra en garanterad fantastisk festkväll och något som absolut inte bör missas för någon student i Uppsala.

kvalborg23UW-76.jpg
Festivalborg 2.jpg

Festivalborg

Inled Festivalborg med festivalstämning på MegaOrvar, utmana dina vänner i Beer Pong på Skvalborg, skvala in Kvalborg på Skvalborgsklubben, häng på Biergarten, kvala in Valborg på vårt Kvalborgssläpp och avsluta med Valborgssläpp på världens största studentnation!

The Recce Festival

​When the fall semester starts, it also means the start of the RECCE FESTIVAL! With three weeks of speed and wind, we promise an unforgettable start to the semester.

 

Our dear nation house is big and rich and it will be transformed into one huge festival area to offer you all, recce or veteran, the best that the nation life has to offer.

Festivalborg
bottom of page