Bli medlem i Norrlands nation

Hur gör jag för att bli medlem i Norrlands nation?
För att bli medlem krävs att du är antagen till program eller kurser vid Uppsala universitet, SLU Ultuna eller annan högskoleutbildning i Uppsala. Att bli medlem i Norrlands nation sker i tre enkla steg:
 
1. Du registrerar dig som medlem och betalar via internet på adressen www.uppsalastudent.com.
 
eller
 
2. Du kommer till nationen under kansliets öppettider. Du tar med dig giltig legitimation, antagningsbesked eller registreringsintyg och 280 kr. Vi ser gärna att du betalar med kort.

och

3. Du kommer förbi vårt kansli. Du får då hämta ut ditt tillfälliga nationskort i väntan på att det reguljära tillverkas. Du får chansen att skriva upp dig till en av våra Reccemottagningar (vi har två per termin), då vi bjuder på middag, underhållning och mer kunskap om nationen och dess möjligheter. Efteråt finns det chans att testa att gå på nationens klubb, Klubb Hexagon, tillsammans med dina nya nationsvänner. 

slutligen

4. Du får en rikare och roligare studietid!

Ej servering?

Är du nitton år eller yngre och har tagit studentexamen i Uppsala? Eller skall du läsa en kurs med platsgaranti? Då behöver du, efter halva terminen, intyga att du fullföljer studierna, detta för att ditt terminskort fortfarande skall berättiga till inträde på nationerna. Exakta datum för intygsinlämning kommer senare. Dessa bestämmelser är gemensamma för alla Uppsalas studentnationer. 
Mer information finns här

Öppettider

KANSLIET

Måndag - torsdag
13-17
Fredag
13-15
Lördag
12-15

Majs Café

Måndag - torsdag
08-17
Fredag
08-14
Lördag
12-15

Orvars Krog

Måndag - torsdag
17-01
Fredag
14-01
Lördag
15-01
Söndag
18-23

Onsdagsklubb

Onsdag
21-01

Datasalar och bibliotek

Måndag - fredag
08-21
Onsdag
08-19
Lördag
12-18
Söndag
14-18

Kontaktuppgifter

Telefonnummer

018-65 70 70

Adress

Norrlands nation
Västra Ågatan 14
753 09 Uppsala

E-post

Kansliet (Allmänna frågor)
Förste kurator (Medlems- och funktionärsfrågor)
Andre kurator (Uthyrningar, lokalbokningar och ekonomi)

Vad är norrland

Undrar du vilket upptagningsområde vi har? Norrlands nation härstammar ursprungligen ur studentsammanslutningar som riktade sig mot studenter från Norbottens, Västerbottens, Jämtlands och Västernorrlands län. Det är även de i dessa län ingående landskap som utgör nationens vapen. 

Det ligger i nationens intresse att befrämja sina medlemmars studier och trivsel i Uppsala. Därtill kommer nationens naturliga samhörighet med norra Sverige. Vår samarbetspartner Norrlandsförbundet verkar just för Norrlands utveckling.

Bokutlåning

Måndag - torsdag
Fredag
17-18
14-15

Laddar...