top of page
gask.jpg

Mat & fest

Med ett stort nationshus ryms också stora möjligheter för olika typer av tillfällen för både mat och fest, med allt från frukost, lunch och hamburgermiddag till finsittningsmenyer, examensfirande och sena klubbkvällar.

DSC02586.jpg

Pub

Orvar är puben som har allt från ett av Uppsalas bredaste ölsortiment till oförglömlig mat. Med sin härliga atmosfär har Orvar blivit en central plats för många studenter under sin tid här i Uppsala. 

Öppettider:

mån - tors: 17-01

fre: 14-01

lör: 15-01

sön: 17-22

Gask & bal

Norrlands nation anordnar storslagna gasker där du som student har möjlighet att få njuta av en fantastisk middag med dina bästa vänner och skapa minnen för livet! Under en termin arrangeras uppemot sju stycken gasker och en bal, där det bjuds på flerrätters, dryck, sång, tal och underhållning.

 

Efter gasken är det alltid släpp på nationen. Släppet är den delen av gasken där de som inte deltog på middagen kommer till nationen för att festa med middagsdeltagarna. 

Sittning.jpg
Festivalborg 2.jpg

Klubb & släpp

Onsdagsklubb, 04-släpp och Festivalborg. Med ett stort hus är klubbmöjligheterna stora!

Nollfyra på Norrlands innebär att festen inte slutar förrän klockan fyra på morgonen! Vid gaskkvällar är hela huset öppet för dans, fest och stämningen är på topp. Med sina stora dansgolv och attraktiva barer utgör ett nollfyra en garanterad fantastisk festkväll och något som absolut inte bör missas för någon student i Uppsala. 

Café

Majs café är Norrlands studentfik, döpt efter Gillevärdinnan Maj Reinhammar som grundade vårt heliga lördagsfika. Vi erbjuder frukost och lunch alla vardagar och lördagsfika på lördagarna. Majs  är den perfekta platsen för att hänga med vänner, plugga, mysa och få i sig sin dagliga dos koffein.

Öppettider:

mån-tors 8-17
fre 8-14
lör 12-15

majs7_scaled_full_1.jpg
lampa-i-trapphall.jpg

Uthyrning

Vill ni ha fest på Norrlands nation?  Norrlands nation riktar sig främst till studenter och programföreningar med anknytning till Uppsala universitet och SLU. Vi drivs helt och hållet av studenter och har lång erfarenhet av stora middagar. Vår målsättning är att alla våra evenemang ska präglas av högsta nationsstandard från början till slut.

​Norrlands nation har en av Uppsalas största kapaciteter för festvåningsverksamhet, med möjlighet att servera över 500 personer samtidigt.

bottom of page