top of page
gamla2.jpg

Uthyrning

Norrlands nation riktar sig främst till studenter och programföreningar med anknytning till Uppsala universitet och SLU. Vi drivs helt och hållet av studenter och har lång erfarenhet av stora middagar. Vår målsättning är att alla våra evenemang ska präglas av högsta nationsstandard från början till slut.

Uthyrning

Kapacitet

Norrlands nation har en av Uppsalas största kapaciteter för festvåningsverksamhet, med möjlighet att servera över 500 personer samtidigt. Nationens gamla sal, med utsikt över Fyrisån, kan husera upp till 282 sittande gäster samtidigt med möjlighet att använda sig även av angränsande rum för att utöka kapaciteten. Nationens nya sal rymmer upp till 180 sittande gäster och vi kan även erbjuda mindre lokaler i vår nyrenoverade gamla del med plats för upp till 76 personer.

Meny

För menyförslag vänligen kontakta Andre kurator. Observera att det endast är förslag på menyer och att avvikelser kan förekomma.

Majmiddag2.jpg
Konferens NNFK.jpg

Norrlands nations Fest & Konferens (NNFK)

Boka nationen för konferens och bröllop

Världens största nation äger ett även ett dotterbolag, Norrlands nation fest & konferens. I vårt vackra hus har utbildning och fest regerat sedan slutet av förrförra seklet. Fram till idag har bara den akademiska sfären haft tillträde till lokalerna men nu är det alltså fler som kommer kunna njuta av atmosfären.

 

På initiativ av gamla nationsaktiva och förtroendevalda har ett aktiebolag bildats för att alla ska kunna arrangera möten och fester i huset precis vid Fyrisån.

bottom of page